{"container_class":"u-align-center-lg u-align-center-md u-align-center-sm u-align-center-xs u-align-left-xl u-menu u-menu-dropdown u-offcanvas u-menu-1","menu_class":"u-nav u-spacing-2 u-unstyled u-nav-1","item_class":"u-nav-item","link_class":"u-button-style u-nav-link u-text-active-custom-color-7 u-text-custom-color-3 u-text-hover-custom-color-2","link_style":"padding: 10px 20px;","submenu_class":"u-h-spacing-20 u-nav u-unstyled u-v-spacing-10 u-block-e353-24","submenu_item_class":"u-nav-item","submenu_link_class":"u-button-style u-nav-link u-white","submenu_link_style":"","r_menu_class":"u-align-center u-nav u-popupmenu-items u-unstyled u-nav-2","r_item_class":"u-nav-item","r_link_class":"u-button-style u-nav-link","r_link_style":"padding: 10px 20px;","r_submenu_class":"u-h-spacing-20 u-nav u-unstyled u-v-spacing-10 u-block-e353-25","r_submenu_item_class":"u-nav-item","r_submenu_link_class":"u-button-style u-nav-link","r_submenu_link_style":"","theme_location":"primary-navigation-1","menuInfo":{"id":"primary-navigation-1","name":"Primary Navigation"},"is_mega_menu":false,"mega_menu":{}}  

Over ons

DE JONGE AVONTURIERS   

De Jonge Avonturiers is een kindertheatertrio bestaande uit Thomas (Arjos Pronk), Floor (Karin van Vliet) en Suffie (Merel Bol). De drie karakters vullen elkaar goed aan en samen beleven ze vele avonturen. Graag nemen ze de kinderen mee in al hun avonturen waardoor er een leuke interactie ontstaat. Kinderen voelen zich op hun gemak bij De Jonge Avonturiers, worden gestimuleerd om hun fantasie te gebruiken en hebben een groot aandeel in de voorstellingen.  THEATERGROEP DE JONGE AVONTURIERS  


De Jonge Avonturiers is een theatergroep, opgericht door Arjos Pronk, Karin van Vliet en Merel Bol. Het drietal leerden elkaar kennen in het Entertainmentteam van Familiepark Drievliet waar zij een aantal jaar samen in de parkshows speelden. Later besloten ze om met z’n drieën een eigen kindervoorstelling te maken waarmee ze in maart 2019 officieel hun debuut maakten als De Jonge Avonturiers in de voorstelling ‘De legende van de snoepjesboom’. Sindsdien bleef dit kindertheatertrio groeien en besloten Arjos, Karin en Merel om onder de naam van De Jonge Avonturiers door te gaan en nieuwe shows en liedjes te maken. 

Vraag direct een offerte aan

Karin van Vliet

Karin van Vliet is sinds 2020 afgestudeerd aan de musicalopleiding de Dutch Academy of Performing Arts in Den Haag. Voordat ze aan de opleiding begon heeft ze 14 jaar lang bij het Rijswijks Jeugdtheater gezeten en werkte ze een aantal jaar in Familiepark Drievliet als entertainment. 

Tijdens haar opleiding heeft ze als stage in verschillende (kinder)voorstellingen gespeeld en opgetreden in o.a. het World Forum, Disneyland Parijs en bij Toppers in Concert. 

In 2020 speelde ze in de musicalproductie Peter Pan van Theater Terra waarmee ze door Nederland en België tourde. Naast theater is zij sinds 2015 leiding bij de leeftijdsgroep 4 t/m 7 jaar op de scouting.     

Arjos Pronk

Arjos Pronk heeft in diverse voorstellingen gespeeld bij verschillende toneelgezelschappen. Door de jaren heen volgde hij acteer-, zang- en danslessen, maar ook onder andere individuele zanglessen, grimeworkshops en een opleiding Visagie. 

Ook Arjos heeft meerdere jaren het entertainmentteam van Familiepark Drievliet gedaan. Daarnaast schrijft hij eigen theatervoorstellingen en gaf hij drama les bij diverse verenigingen. Hij deelt zijn kennis als make-up artist door middel van cursussen en workshops. In 2012 startte hij zijn eigen theaterbedrijf. Hierbij werkt hij veel met kinderen en organiseert hij speurtochten met een verhaal.

Merel Bol

Merel Bol is in 2020 afgestudeerd voor haar studie Docent aardrijkskunde. Toch is zij van kinds af aan al bezig met theater. Zo heeft ze bijvoorbeeld bij verschillende (jeugd)theaterscholen lessen gevolgd en speelde zij mee in de musicals op haar middelbare school. (Met als hoogtepunt hyena Ed in The Lion King) 

Daarnaast heeft Merel vijf jaar in het entertainmentteam van Familiepark Drievliet gezeten, waar zij zich met name heeft ontwikkeld in de improvisatie. Vanaf 2017 geeft ze dans- en theaterles aan kinderen van 11 tot en met 18 jaar, is de productieleidster bij diverse amateurmusicals en produceert zij haar eigen voorstellingen. 

In 2020 heeft zij een minor theater maken afgerond. Merel geniet van alles wat ze doet rondom het theaterwerkveld en is nog lang niet uitgeleerd.

Ontdek onze videos op Youtube